A mentési adathordozók forgatása a külső (offsite) helyszín és cége telephelye között

Az adathordozó táskák forgatása

MediaVault - Adathordozó tárolás

A mentési adathordozókat tartalmazó táskák forgatása az Ön átadás / átvételi helyszíne és a távoli Biztonsági Helyszín között napi, heti, havi és éves opciókkal is történhet. Pontosan az Ön igényeihez igazítjuk az adathordozók átvételének, kiszállításának és forgatásának ütemezését.

Ki- és beszállítási időpontok megadása

A szolgáltatásba bevont adathordozó táskák forgatása során Ön minden egyes táska átvételekor vagy MediaVault-ba történő beküldésekor megadhatja azt a következő időpontot, amikor az illető táska be- vagy kiszállítását igényli. Amennyiben nem ad meg dátumot, vagy a megadott időpontot módosítani szeretné, ezt bármikor megteheti írásban vagy az online rendszerünkön keresztül.

Sürgősségi igények kezelése

Szükség esetén, az igénybevett szolgáltatási szintnek megfelelően – minimum 4 és maximum 24 óra alatt – is visszaszállítjuk az adathordozókat tartalmazó táskákat az Ön számítóközpontjához vagy Katasztrófa Elhárítási Helyszínére (Hot Site – az a helyszín, amelyen Ön egy katasztrófát követően, újratelepíti számítástechnikai rendszerét, szervereit, munkaállomásait, illetve visszatölti mentéseit).

MediaVault - Adathordozó tárolás

Online menedzsment és leltár rendszer

Az adathordozó táskák szállításának és tárolásának folyamata Ön számára teljesen nyomon követhető a MediaVault honlapjáról nyíló online menedzsment és leltár rendszer, a TapeRotate segítségével.

A nyilvántartó rendszeren keresztül Ön például

  • megtekintheti az adathordozó táskák leltárját státuszinformációkkal.
  • megtekintheti és módosíthatja a táskák ütemezett, következő ki- és beszállítási időpontját.
  • szöveges információt (például tartalomjegyzéket) rendelhet az egyes  adathordozó táskákhoz.Kapcsolódó anyagok: 

Szolgáltatás bemutatása
Páncélterem
Szállítás
Gyakran ismételt kérdések