Adathordozó megsemmisítés

Adathordozó megsemmisítés - CD, DVD, HDD, merevlemez, mágnesszalag, mikrofilm, röntgenfilm és egyéb adathordozók megsemmisítése

Adathordozó megsemmisítésBizalmas adatokat tartalmazó adathordozók (CD-k, DVD-k, merevlemezek, LTO, DLT, DAT mágnesszalagok, stb.) teljes körű és végleges megsemmisítéséhez zártláncú, dokumentált, biztonságos megoldást kínálunk.

A megsemmisítésre váró adathordozókat, az Ön telephelyén dobozokba helyezzük, a megtelt dobozokat azonosítóval látjuk el, majd lezárjuk. Az adathordozókkal megtöltött, azonosított és lezárt dobozokról átvételi elismervényt állítunk ki. Az adathordozókat tartalmazó dobozok szállítása a megsemmisítés helyszínére leplombált autóval történik. A járművek jelöletlenek, azokon semmilyen értékszállításra utaló jelzés nincs.

Az adathordozók megsemmisítése hulladékhasznosító műben történik. A megsemmisítés helyszínén, a megsemmisítési folyamatról jegyzőkönyv készül. Igény esetén az adathordozók megsemmisítése az Ön képviselője vagy közjegyző részvétele és felügyelete mellett is történhet. A megsemmisítésről megsemmisítési igazolást állítunk ki.

Rendszeres adathordozó megsemmisítés esetén plombával lezárt, nagyméretű, biztonsági gyűjtőkonténert helyezünk el az Ön irodájában. A megsemmisítendő adathordozókkal megtelt biztonsági konténer ürítése és az adathordozók megsemmisítése az Ön által kért időpontokban és gyakorisággal történik.

Adathordozó megsemmisítés szolgáltatásunkkal kapcsolatos további információért és részletes árajánlatért várjuk hívását a +36 1 246 8000 telefonszámon, vagy e-mail esetén az info (@) mediavault.hu címen.


Univerzális adathordozó gyűjtő konzol

Univerzális adathordozó gyűjtő konzolUniverzális adathordozó gyűjtő konzolUniverzális adathordozó gyűjtő konzolUniverzális adathordozó gyűjtő konzol

CD gyűjtőkonténer


További szolgáltatásaink:

MediaVault - Adathordozó tárolás
Irattárolás
Iratmegsemmisítés
Tartalék helyszín katasztrófa utáni helyreállítás céljára