Iratmegsemmisítés

Iratmegsemmisítés - Bizalmas dokumentumok, bizalmas iratok megsemmisítése

IratmegsemmisítésKülönleges kezelést, azonnali égetést igénylő, bizalmas információkat tartalmazó iratok, dokumentumok teljes körű és végleges megsemmisítéséhez zártláncú, dokumentált, biztonságos megoldást kínálunk.

A megsemmisítésre váró iratokat, az Ön telephelyén plombálható iratgyűjtő dobozokba helyezzük, a megtelt iratgyűjtő dobozokat azonosítóval látjuk el, majd lezárjuk. A bizalmas iratokkal megtöltött, azonosított és lezárt iratgyűjtő dobozokról átvételi elismervényt állítunk ki. Ha a megsemmisítendő iratok dobozokban vagy zsákokban helyezkednek el, lehetőség van arra is, hogy az Ön által rendelkezésünkre bocsátott tárolókat használjuk az iratmegsemmisítés céljára (amennyiben könnyen mozgathatóak és szállításra alkalmasak). A lezárt iratgyűjtő, papírhulladék gyűjtő dobozok szállítása az iratmegsemmisítés helyszínére leplombált autóval történik. Annak érdekében, hogy a bizalmas iratok megsemmisítése feltűnésmentes legyen, a szállító járművek jelöletlenek, azokon semmilyen értékszállításra utaló jelzés nincs.

Az iratmegsemmisítés hulladékhasznosító műben történik. Az iratmegsemmisítés helyszínén, a megsemmisítési folyamatról az 1995 évi LXVI. törvény szerinti megsemmisítési jegyzőkönyv készül. Igény esetén a bizalmas iratok megsemmisítése az Ön képviselője vagy közjegyző részvétele és felügyelete mellett is történhet. Az iratmegsemmisítés elvégzéséről megsemmisítési igazolást állítunk ki.

Rendszeres iratmegsemmisítés esetén az Ön irodájában nagyméretű, lezárható és plombálható biztonsági iratgyűjtő, papírhulladék gyűjtő konténer elhelyezésére is van lehetőség. A megsemmisítendő iratokkal megtelt biztonsági iratgyűjtő konténer ürítése és az iratok megsemmisítése az Ön által kért időpontokban és gyakorisággal történik.

Iratmegsemmisítés szolgáltatásunkkal és papírhulladék gyűjtő konténereinkkel kapcsolatos további információért és részletes árajánlatért várjuk hívását a +36 1 246 8000 telefonszámon, vagy e-mail esetén az info (@) mediavault.hu címen.


Iratgyűjtő
, papírhulladék gyűjtő konténer

Iratgyűjtő konténer, iratgyűjtő dobozIratgyűjtő konténer, iratgyűjtő dobozIratgyűjtő konténer, iratgyűjtő dobozIratgyűjtő konténer, iratgyűjtő doboz

Iratgyűjtő, papírhulladék gyűjtő konzol

Iratgyűjtő konténer, iratgyűjtő dobozIratgyűjtő konténer, iratgyűjtő doboz


További szolgáltatásaink:

MediaVault - Adathordozó tárolás
Irattárolás
Adathordozó megsemmisítés
Tartalék helyszín katasztrófa utáni helyreállítás céljára