Tartalék helyszín

Egy percre sem állhat meg az élet - Tartalék helyszín katasztrófa utáni helyreállítás esetére

Gondoskodjon cége üzletmenet folytonosságáról és csökkentse működési kockázatait egy tartalék helyszín segítségével, ahol egy esetleges vészhelyzet esetén azonnal használatba vehető munkaállomások állnak a rendelkezésére. A leállás miatt így a lehető legkevesebb kárt kell elszenvednie, hiszen a tartalék helyszínen néhány órán belül újraindíthatja kritikus vállalati folyamatait, munkavállalói pedig zökkenőmentesen folytathatják munkájukat.

A katasztrófa utáni helyreállítás céljára használt tartalék helyszín elhelyezkedése

Tartelék helyszín katasztrófa utáni helyreállítás céljáraA Budapest városát érintő veszélyek elkerülése céljából a katasztrófa utáni helyreállítás vagy katasztrófa elhárítás (disaster recovery) céljára igénybe vehető tartalék helyszín a városon kívül, egy ipari és technológiai park zárt belső területén helyezkedik el. A tartalék helyszín távolsága a Lánchídnál elhelyezkedő 0-s kilométerkőtől több mint 15 km.

A katasztrófa utáni helyreállítás / katasztrófa elhárítás során használt tartalék helyszín megközelítése három különböző irányból, autópályák használatával, illetve országúton is lehetséges. Az egyik útvonalon történt esetleges baleset és/vagy útlezárás nem akadályozza meg a helyszín elérését.

Az ipari park egyedülálló zöldövezeti környezetben, mégis, tömegközlekedéssel is jól elérhetően fekszik. BKV buszjárattal és helyközi (sárga) busszal is megközelíthető.  

Biztonság a katasztrófa utáni helyreállítás során is 

A többszintű biztonsági rendszer első védelmi vonalaként a tartalék helyszín helyéül szolgáló ipari park összes kapujánál 24 órás portaszolgálat működik. A belépő járművek rendszámáról fénykép készül. Az ipari park biztonsági szolgálata a belső úthálózatot figyelő monitoring (video megfigyelő) térfigyelő rendszert használ, melynek felvételeit tárolják.

A katasztrófa utáni helyreállítás céljára (disaster recovery) használt tartalék helyszín télen és nyáron is jól megközelíthető, az ipari park üzemeltetése gondoskodik a belső utak közvilágításáról, karbantartásáról és téli hómentesítéséről.

Minden egy karnyújtásnyira

A katasztrófa utáni helyreállítás, más néven katasztrófa elhárítás során közreműködő személyzet jó ellátása érdekében, az ipari parkban orvosi rendelő, számos étterem és bankfiók is található. A közelben fekszik több bevásárlóközpont és élelmiszer áruház. A gépjárművek tankolása a közelben lévő benzinkútnál is lehetséges.

A vállalati szociális felelősség (Corporate Social Responsibility) részeként az ipari parkban szelektív hulladékgyűjtés valósul meg.

A tartalék helyszín szolgáltatásai

A katasztrófa utáni helyreállítás / katasztrófa elhárítás céljára biztosított tartalék helyszín kialakítása teljes mértékben az Ön igényeihez alkalmazkodik.

A tartalék helyszínen az Ön által kívánt darabszámú telefonvonalat és az igényeinek megfelelő internet hozzáférést biztosítunk.

Az irodák légkondicionáltak és a tartalék helyszínen tartózkodók számára parkolóhely biztosított.

A katasztrófa utáni helyreállítás esetén szükséges berendezések, biztonsági mentések tárolása és helyszínre szállítása

A katasztrófa utáni helyreállítás / katasztrófa elhárítás esetén szükséges számítógép konfigurációk és egyéb készülékek, továbbá biztonsági mentések tárolását vállaljuk és azokat szükség esetén, minimális idő alatt, automatizált módon, a tartalék helyszínen lévő irodákba szállítjuk és az Ön rendelkezésére bocsájtjuk.

Katasztrófa utáni helyreállítás (disaster recovery) céljából igénybe vehető tartalék helyszín szolgáltatásunkkal kapcsolatos további információért és részletes árajánlatért várjuk hívását a +36 1 246 8000 telefonszámon, vagy e-mail esetén az info (@) mediavault.hu címen. 

 

További szolgáltatásaink:

MediaVault - Adathordozó tárolás
Irattárolás
Adathordozó megsemmisítés
Iratmegsemmisítés