ADATHORDOZÓ ÉS SZERVER KÖLTÖZTETÉS


Adathordozó és szerver költöztetés
Adathordozó és szerver költöztetés

Adathordozók és szerverek költöztetése

Adathordozókat és szervereket költöztetünk plombával lezárt, légpárnás, fólia csomagolás, illetve Turtle Case adathordozó szállító és tároló táskák használatával, amelyek kizárják, hogy a költöztetés során bárki illetéktelenül hozzáférjen az eszközökhöz illetve az adathordozókhoz.

Az adathordozók és szerverek csomagolását Asszisztens kollégáink végzik. Az Asszisztensek feladata, az ügyfeleink által rendelkezésre bocsátott adathordozók és szerverek professzionális becsomagolása, biztosítva mindvégig az adathordozók és szerverek sértetlenségét.

A szervereket tartalmazó csomagokat egyedi vonalkódos azonosítóval ellátott, a csomag esetleges felbontását „void” felirattal jelző, non-transfer biztonsági plombával zárjuk le.

Az adathordozókat speciálisan erre a célra fejlesztett Turtle Case típusú adathordozó szállító és tároló táskákba helyezzük. Az adathordozó tároló táskákat elszállítás előtt, egyszer használatos, csak roncsolás útján eltávolítható, egyedi sorszámmal és vonalkóddal ellátott plombával zárjuk le.

Az adathordozók és szerverek csomagjainak átvétele

A becsomagolt és azonosított adathordozó táskák és szerverek átvételekor Átvételi jegyzőkönyvet állítunk ki, amelyet a Szolgáltató és Megbízó a jegyzőkönyv aláírásával hitelesíti.

A becsomagolt adathordozók és szerverek szállítása

Az adathordozó táskák és szerverek szállítása jelöletlen járművekkel történik, azokon semmilyen értékszállításra utaló jelzés nincs. A járművek légkondicionáltak. Indulás előtt a szállító járművet plombával zárjuk le. A plombák sorszámát jegyzőkönyvben rögzítjük. Induláskor és érkezéskor a plombák sértetlenségét a Szolgáltató és Megbízó a jegyzőkönyv aláírásával hitelesíti.

Az adathordozókat és szervereket tartalmazó csomagok átadása

A célállomáson megérkezve, az egyes csomagokon található záró plomba sértetlensége bizonyítja, hogy az adathordozók illetve a szerverek szállítása során az eszközökhöz illetve az adathordozókhoz illetéktelen hozzáférés nem történt

Az adathordozó táskákat és szervereket tartalmazó csomagok átadásáról a helyszínen jegyzőkönyvet veszünk fel amelyet a Szolgáltató és Megbízó a jegyzőkönyv aláírásával hitelesíti.